Sedinta foto COUPLE | Andrei si Alexandra


 

    Orice om sărbătorește în viață momente memorabile, ce i-au schimbat viața în bine și i-au deschis ochii spre un orizont fără sfârșit. Omul are nevoie de alt om ca să se simtă complet, să simtă că s-a umplut un gol din sufletul său. Atunci când îl găsește luptă pentru fericirea lui, pentru fericirea lor. Așa l-am simțit și pe Andrei, un soț ideal. Am văzut sclipirea din ochii lor de fericire. Entuziasmat și plin de bucurie, am hotărât să scriu o nouă poveste cu acești doi tineri, care și-au pecetluit iubirea prin căsătorie acum 1 an. Am ales ziua în care ei și-au jurat iubire veșnică, am ales partea din zi în care soarele se retrage vioi, am ales apusul.

Încă de la prima întâlnire cu ei mi-am dat seama că sunt două persoane minunate, doi tineri căsătoriți ce trăiesc taina căsătoriei vremelnic. 


   La început se simțea reticența lui Andrei, încercând să înainteze și să fie grăbită această frumoasă poveste, pentru că nu-i plăcea să fie surprins de micul meu prieten - aparatul. Dar de dragul ei, de dragul soției ce nu ar fi făcut?!... 


   Mergând, am încercat să descopăr cine sunt ei și cum sunt, în măsura în care se putea. Doi tineri minunați, pentru care iubirea e prioritate, care sunt fericiți și trăiesc prezentul, pășind împreună cu curaj și respect.


   Andrei a început să se simtă mai confortabil, de aici povestea prindea și mai tare contur și farmec. Se vede că iubirea schimbă omul în fiecare moment al vieții, conturează o viață plină de blândețe. Odată instalată în inima omului cu greu o mai putem scoate. Ea trebuie să înflorească acolo. Andrei și Alexandra au ajutat-o să înflorească (iubirea) în momentul deciziei de a se căsători. Sunt doi oameni frumoși, care se iubesc liber și care vor rămâne veșnic tineri. Inimile lor s-au îmbrățișat pe veșnicie/pentru o eternitate . Casătoria i-a facut să fie cei mai fericiti oameni, parca de pe întregul pământ.


  Povestea aceasta dintre cei doi se termina la apus, dar continua în prezent prin iubirea lor veșnică ce și-o împărtășesc.


   


 


  
 

Ultimele sedinte