Sedinta family | Ana, Andrei si Maria

                                                                                                   


        ,,Cea mai mare binecuvantare a unui om este familia sa."

O noua zi ce aduce o poveste pictata cu bucurie intr-un tablou al fericiiri in care personaj principal este micuta, Maria ce mereu este insotita de dragostea parintilor ei minunati, Ana si Andrei, doi tineri frumosi de la care poti invata despre familie si funamentele dragostei adevarate.

  Am avut deosebita placere sa particip la aniversarea micutei Maria, care a implinit un anisor(asa de repede a trecut timpul, parca ieri a fost si botezul micutei unde am participat cu drag). 
       Pe Andrei il cunosc inca din copilarie, mereu linistit si increzator, acest lucru se poate vedea si acum prin realizarile pe care le-a facut. Ma bucur pentru el si pentru alegerile facute, ma bucur ca a cunoscut-o pe Ana, sotia sa, alaturi de care isi va pecetlui un drum frumos spre mantuire.
      Ziua micutei Maria a fost o zi frumoasa, plina de fericire pentru parinti care se bucura de prezenta ei si fiecare evolutie pe care o are aceasta. Plansetele micutei au fost prezente la inceput, probabil trebuia sa ma barbieresc deoarece micuta s-a speriat de mine:)).

Las curs pozelor mele sa continue aceasta poveste si in acelasi timp ii urez micutei un calduros la multi ani, iar parintilor multa sanatate si le felicit pentru modelul frumos de famile crestina si iubitoare pe care il reprezinta cu drag.

  

    

    

  

Ultimele sedinte