Sedinta foto COUPLE | Alex si Dana

 


            Intodeauna cand iubim, concepem dragostea ca principala si singura sursa de fericire eterna in care suntem liberi sa ne bucuram de fiecare moment al vietii noastre.

            Cu cateva zile in urma am avut deosebita placere sa fiu alaturi de Alex si Dana, doi tineri frumosi pe care doar privindu-i in profunzimea lor iti dai seama cat de minunati sunt.

            Iubirea adevarata este un mare dar al vietii, tocmai de aceea acesti doi tineri minunati  au facut un pas important in viata lor. Tinandu-se de mana si privind unul catre altul, plini de emotii au pasit increzarori si au spus un mare  DA in fata multimii.

            Ma bucur ca i-am cunoscut si am putut realiza o mica poveste cu amintiri pline de zambete. Chiar de se vede mai putin la exterior din cauza reticentei acestora de a fi  surprinsi de micul meu prieten - aparatul, sunt sigur ca in interiorul lor sufletul s-a bucurat cu adevarat, dupa cum spune si un mare intelept "exteriorul meu este dur ca scoica, dar sub coaja acestei duritati, inima mea pastreaza pentru tine o singura perla ca o lacrima".

            Nu am decat sa ma bucur si sa le urez multa fericire si tot ce este mai bun pentru iubirea lor.

            NU PIERDE O ZI PLINA DE BUCURII DIN VIATA TA FARA A LASA IN URMA AMINTIRI FRUMOASE!