Sedinta foto retro | Razvan si Ioana

            


  Adeseori suntem constransi de grijile lumesti si uitam sa ne mai bucuram cu adevarat de viata, uitam de scopul nostru primar pe care il avem, uitam sa mai iubim, iar cel mai important, uitam sa mai fim noi.

            Am ales sa scriu o noua poveste cu emotii, bucurii si despre iubire, o poveste  cu doi tineri frumosi si plini de viata, Razvan si Ioana, tineri de la care am putut invata ca viata poate fi descrisa si traita doar prin iubire.

            Neregizand prea mult, organizand totul dupa cum am crezut fiecare, am descoperit ca avem acelasi tipar al elegantei, al stilului frumos  prin care punem in valoare adevarata noastra fumusete.

            Am incercat sa conturez stilul retro fara a-l defini eu. Am lasat bucuria si emotia celor doi sa pluteasca intr- o interpretare a unor tendinte trecute. Trecutul este chiar subiectul preferat pe care vreau sa-l aduc in prezent prin frumoasele fotografii pe care le surprind cu tinerii frumosi sub o forma eleganta a stilului retro.

            Fiecare intamplare frumoasa sau mai putin frumoasa din viata noastra isi are scopul ei, cum dealfel fiecare detaliu explicabil din aceasta poveste are pentru cei doi tineri indragostiti. Cartile pentru Razvan nu pot constitui decat un ocean de cunoastere din care, el insetat, mereu bea spre a dobandi cunostinte noi folositoare drumului sau spre succes. Ioana o fata frumoasa si plina de viata nu inceteza din a face lucruri minunate  si de a fi mereu cu zambetul pe buze.

             Adevarata valoare a lucrurilor frumoase se ascunde in sufletul nostru, asa ca oricat de apasatoare si grea este viata, nu uita sa zambesti, apoi ia-ti valiza cu vise si persona draga si calatoreste spre fericire.

-Nu pierde o zi frumoasa din viata ta fara a lasa in urma amintiri memorabile-    

  

   

  

Ultimele sedinte