Sedinta foto family | Craciun


Crăciunul, ce o fi însemnând pentru fiecare? 

Nașterea pruncului Iisus, brad împodobit, venirea lui Moș Crăciun, cadouri, cele mai festive bunătățuri, cele mai frumoase haine. Câte lucruri predomină în această perioadă.

Dar nu toate acoperă bucuria unui Crăciun împlinit sufletește. Singurătatea de Crăciun  e un sentiment de neînvins. Crăciunul e un fel de a fi acasă, cu cei dragi, cu familia, cu copiii tăi, cu jumătatea ta. 

Acesta da sentiment de Crăciun. Să primești singur sărbătoarea, greu de spus. 

Asta am văzut eu la această ședință, bucuria așteptării Crăciunului în trei. Trei, un număr special. Asta înseamnă: mama, tata și copilașul lor. Cea mai frumoasă echipă. Frumoasele basme încep cu două persoane și se sfârșesc cu mai multe, se începe cu un „Te iubesc!”, se sfârșesc cu un  „Vă iubesc”. 

Crăciunul ne apropie, ne face să ne întărim familiile, ne face să iubim cu toată ființa. Vrem „acasă”! Vrem să mâncăm cu cineva cozonacul de Crăciun, să despachetăm cadourile și să cântăm colinde împreună.

Familia aceasta frumoasă, plină de zâmbete, mi-a inspirat multe. M-a inspirat să cutreier în amintirile mele din copilărie. Mi-a inspirat multă putere, răbdare și curaj pentru această perioadă. Este perioada când ai dor de acasă.

Este perioada care flutură cu o baghetă magică deasupra întregii lumi, astfel că totul devine mai blând și mai frumos.

Familia, un simbol al perioadei de sărbătoare.

Vrem să strângem mai multe povești în tolba pentru amintiri. 

Acest sezon aduce binecuvântarea de a aduna întreaga lume într-un cerc al dragostei, mai ales în sânul familiei. Așa cei doi părinți frumoși împărtășesc infinita iubire spre fetița lor, Evelina. O învață că perioada următoare aduce iubire, pace și bucurie în lume, și mai ales în familie. O învață să se bucure împreună, să zâmbească, pentru că astfel de lucruri rămân, nu sunt puse deoparte ca niște clopoței, luminițe și beteală. Amintiri cu voi în jurul bradului, cu voi desfăcând dulcile clementine, cu voi pierduți printre luminițele unui cadru de vis, ca cel al nostru. Asta da poveste!

Bucurați-vă de fiecare moment din viața voastră, valorificați-l și surprindeți-l, umpleți-vă sufletul pentru bătrânețe, pentru vremea când veți deveni bunici.


  • Studio: SpaceLoft - Creativ Lab
  • Redactor: Florentina MătrescuUltimele sedinte