Sedinta foto | Craciun

 


       Craciunul este ca o scanteie ce se aprinde in fiecare an in sufletul omului, odata cu venirea pruncului Iisus. Sigur este gata sa se aprinda si in sufletul tau, daca deja nu s-a aprins inainte de vreme.

Sarbatorile, un prilej de a spune impreuna: impreuna cu familia, impreuna cu jumatatea ta, impreuna cu prietenii, impreuna cu piticul tau drag.

Momentele din an ce aduc sufletele impreuna, le aduc la lumina lumanarii, la mirosul si frumusetea bradului, la caldura din semineu. Te aduc spre asezarea primului glob din brad cu copilul tau, cu sotul/sotia ta, te duce in copilaria plina de cadouri, in care asteptai cuminte in camera venirea mosului. 

Cu frumusetea unui falnic brad si plin de podoabe merita sa te gandesti la niste sarbatori de vis, magia cadourilor, steaua din Betleem in varful bradului luminand camera, colinde vestitoare pe fundal, sorbind usor dintr-un ceai, un miros de clementine si luminite ce se intind prin colturile cele mai ascunse ale camerei. Frumos cadru, zic eu! Asta va putem oferi noi! O sarbatoare in care sa stai langa brad cu cei dragi, uitandu-va la cele mai frumoase amintiri realizate de un fotograf dedicat, la fotografiile ce vor ramane amintiri sclipitoare alaturi de piticul tau sau jumatatea ta. 

Va oferim doua tematici deosebite, desprinse din filme si basme, unde puteti simti cu adevarat spiritul sarbatorilor de iarna.

OMUL SFINTESTE LOCUL! 

Asta puteti face voi in perioada 8 noiembrie - 23 decembrie.

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de email: [email protected] sau telefonic: 0736950780.

Ultimele sedinte