Sedinta foto | Craciun

 

Tu esti frumos, tu esti special, tu esti liber sa alegi! Eu sunt acum liber sa va impartasesc ceea ce traiesc!

Prin libertatea pe care o avem suntem capabili sa ne alegem propriul stil de viata si propriile activitati pe care sa le desfasuram zi de zi astfel incat sa ne influenteze viata pozitiv, astfel incat viata sa nu zboare ca un fulg dus de vantul rece. Dumnezeu ti-a dat sa porti si sa versi lumina ta in lume, in locurile care au nevoie de tine. 

Craciunul aprinde lumina din sufletul tau ca un chibrit ce aprinde o lumanare. Bucuriile Craciunului se pot materializa, doar cu  o pensula, niste culori si un cadru de poveste. Iti arunci culorile cele mai frumoase si lasi ca sufeltul tau sa exprime bucuria si libertatea cu care esti inzestrat. Asta da bucurie!

De exemplu, pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane care reda bucurie sufletului omenesc. 

Acest lucru poate fi inteles doar in masura in care intalnesti persoane pasionate si dedicate cu adevarat in ceea ce fac. Cu cateva zile in urma am avut bucuria de a o cunoaște pe Viorela, o persoana minunata, pasionata si de la care poti invata lucruri noi, eu am invatat ce este acela "sevalet". 😄 Este un pas si acesta. 

In ambianta unui cadru frumos, de poveste am incercat sa pun in valoare adevarata frumusete atat a pasiuni lui Viorela cat si a ei. 

Ce dăruiești de Crăciun? Ea se pare ca va darui lumii scene inedite in care promoveaza arta, in care promoveaza bucuria propriului stil de viata, originalitatea și personalitatea ei, arata ca poate straluci mai tare decat luminitele din cadru. 


Craciunul e despre bucurie, va asteptam sa lasati multe zambete in cadrul nostru de poveste, pentru ca un zambet are in spate un basm de nedescris.

Studio: SpaceLoft - Creativ Lab
Redactor: Florentina Matrescu


Ultimele sedinte