Sedinta foto botez | Amalia Ioana


"Copiii sunt mainile cu ajutorul carora atingem cerurile."

Ma bucur ca pot scrie o noua poveste cu amintiri frumoase de la botezul micutei Amalia - Ioana la care am participat cu drag acum cateva zile in urma.

Aleg sa impart frumoasele amintiri cu voi si tot odata a va arata cat de minunat este sa aveti un copil de care sa va bucurati in totalitate de prezenta lui.

Un copil vine sa aducă fericirea acolo unde exista deja, fapt ce poate fi vazut si la parintii micutei Amalia - Ioana; Cosmin si Livia sunt doua persoane minunate, increzători in iubirea pe care si-o poarta unu altuia, mereu ei sunt cu zambetul pe buze descriind astfel  un tablou perfect al fericirii.

Botezul poate fi inteles ca "taina prin care omul, prin intreita afundare in apa sfintita de catre preot, in numele Sfintei Treimi, se spala de pacatul stramosesc si de toate pacatele de pana atunci."

Odata cu nasterea micutei Amalia - Ioana si botezul acesteia, parintii nu pot decat sa se bucure pentru ca aceasta aduce în viața lor doar "implinire, bucurie, gustul puritatii, al nevinovatiei, al frumusetii, al neprihanirii."

Ceea ce ramane in urmă sunt amintirile, iar ceea ce le mentine vii este dragostea. Nu pierdeti o zi frumoasa si importanta din viata voastra fara a lasa in urma amintiri de neuitat care sa va inunde sufletul in bucurie si peste ani.
Ultimele sedinte