Sedinta foto After Wedding | Razvan si Ioana

     Aleg să scriu o nouă poveste, una cu emoții, zâmbete, răbdare și mult efort. Aleg extremele în ciuda faptului că stau mai puțin bine cu organizarea timpului și a unei activități, dar întotdeauna rezultatul final este plăcut și asta mă miră uneori, rezultatele se pot vedea și din frumoasele amintiri ce le pot lăsa în urmă. Cu toate astea experența de pe parcursul unei activități fotografice leagă prietenii lăsând în urmă momente de neuitat, momente ce strâng petale de FERICIRE în sufletele oamenilor frumoși. 

    De mult, mi-am propus să realizez o ședință foto cu miri undeva la munte... aproape că cedam de a mai crede că pot realiza ceva până când Anna, o persoană plină de iubire și motivație a reușit să îmi transmită și mie din starea ei făcându-mă ca în scurt timp să fiu hotărât și să imi duc planul la bun sfârșit. 

    Mi-am ales modele două persoane frumoase, pline de viață, Răzvan și Ioana. Atât colaborările din trecut, seriozitatea  cât și atitudinea lor m-au făcut să cred ca ei sunt cei mai potriviți. Până la confirmarea lor de a accepta această propunere cât și după, totul a fost ușor, însă ceea ce a fost cel mai greu mi-a dat dureri de cap și aproape că voiam să renunț, dar întotdeauna există persoane minunate ce îți sar în ajutor. Mulțumesc mult doamnei Alina Piu de la Racemi Design, ce m-a ajutat și în același timp încurajat. Chiar dacă nu a putut să mă ajute cu aranjamentele florale, nefiind în oraș mi-a dat niște sfaturi de folos cât și recomandări, de unde am găsit și rochia de mireasă(problema cea mare). 
    
    Pe ultima sută de metri, cu o zi înainte am apelat la ultima și sigura mea sursă ce mă putea ajuta cu rochia de mireasă. Cezara Maria Paraschiv, o persoana de mare ajutor și înțelegătoare de la Corsette, a fost de acod să mă ajute cu rochia de mireasă, eu fiind surprins și pană în ziua de astăzi de ajutorul oferit și îi mulțumesc extrem de mult. 

Oare ce am uitat? 

    Aaa, cum sa uit de Violeta Petrea, o persoană foarte pricepută și plăcută în același timp. Ea fiind cea care ne-a ajutat cu make-up-ul și coafura miresei noaste frumoase. Multe mulțumiri. 

    Anna Godorojea, nu vreau să o mai laud :)) dar ea a fost cea care a participat la întreaga activitate a acestui frumos proiect. Îi mulțumim pentru manichiură cât și pentru implicare. 

    Modele am găsit, rochie am găsit, make-up, coafură, manichiură, toate le aveam, dar mai lipseau aranjamentele florale. 

    Și cum spuneam, Anna chiar s-a implicat, tot ea fiind si cea care ne-a găsit florăria, Florăria Stefara din Pașcani, mulțumim mult pentru buchetul frumos de flori și restul aranjamentelor florale. Aveți o florărie foarte frumoasă, aș fi vrut să o iau pe toată cu mine la ședința foto(imi dați un deget și eu vă iau toată mâna). 😅

    Ufff, aproape că am rezolvat totul... timpul este ireversibil iar vremea nu o putem controla, dar cu toate acestea, încrezători și motivați, cu muzica potrivită pe fundal am mers la drum... Nu doar motivați, Răzvan și Ioana mai aveau și frica la pachet, sentiment ce doar eu îl pot crea atunci când conduc. 😜

    Inițial ne-am propus să realizam ședinta foto la apus undeva la Izvorul Muntelui, dar de fapt am realizat un tur de două ore al întregului baraj negăsind locul potrivit pentru sedința foto. 
    
    Ce puteam face la ora 20:10?! Apusul deja se pierdea printre nori iar lacrimile mele parcă se intrezareau: "am pierdut și ziua aceasta". 

    Dar cum... parcă mai avem o luminiță, o rază de soare, haideți repede sa pozăm. Fericiți, mireasa noastă mai mult înfrigurată de la aerul rece de munte, am reușit să realizăm câteva fotografii, nu cum mi-am propus dar am reușit, cum aș spune eu: "e super, super"

Ca și concluzie ce pot spune:

    Chiar dacă uneori simți că nu poți face față tuturor provocărilor care apar pe parcursul unui plan realizat cu scopul îndeplinirii unui țel, trebuie să continui, avand mereu în vedere, cât de important este pasul respectiv pentru realizarea ta profesională. 

Ultimele sedinte