Sedinta foto majorat | Andrei

 


    Se spune ca maturizarea este procesul firesc prin care oricine ajunge sa isi insuseasca o bogata experenta, multe cunostinte, poate cel mai important, un mod corect și echilibrat de a gandi, sa credem asta sau nu nimeni nu poate defini varsta corecta a maturitatii depline cand suntem cu adevarat constienti si responsabili de decizile pe care le luam. 

    Rar aleg sa vorbesc depre asta, dar mai rar decat atat este faptul ca nu prea obisnuiesc sa merg la majorate unde sa surprind intreaga aniversare a sarbatoritului plin de viata, care nu intotdeauna ma poate incarca cu energie pozitiva.:))

    De data aceasta a fost o exceptie de care ma bucur... ma bucur ca am participat la un majorat frumos al unui tanar plin de viata si entuziasm. Andrei, el este sarbatoritul pe care l-am surpins in fotografiile mele, lasand o amintire frumoasa atat lui cat si parintilor lui minunati ce m-au contactat si ales sa le surprind acest frumos eveniment lasand in urma amintiri frumoase si de neuitat, amintiri care sa le bucure sufletul si peste ani.

    Las vorbele fumoase si de lauda sa fie intelese din frumoasele fotografii pe care  le-am surprins la majoratul lui Andrei, o poveste de 18 ani cu bucurie, emotii si multa iubire.


        Va place? Doriti si voi astfel de amintiri frumoase?

         Pretueste fiecare moment al vietii tale si nu uita sa lasi in urma amintiri de neuitat de care sa te bucuri cu adevarat si peste ani alaturi de cei dragi tie.

Ultimele sedinte