Sedinta foto botez | Ayana

 


    O familie adevarata nu poate fi implinita decat atunci cand fericirea lor este transpusa pe chipul unui copilas ce din dragoste este conceput spre a organiza si mentine intreaga fericire a familiei.

    Aleg sa scriu o noua poveste pe care sa o impartasesc si voua, celor ce imi urmariti activitatea si ma incurajati in tot ceea ce fac, lucru pentru care va multumesc si va sunt recunoscator prin munca si evolutia mea de zi cu zi ca si fotograf.

    Cu cateva zile in urma am avut deosebita placere de a participa la botezul micutei Ayana unde i-am cunoscut parintii minunati, Diana si Virgil alaturi de alte persoane minunate de la eveniment. Nu pot spune decat ca tot timpul meu petrecut in mediul acestor oamenilor minunati a fost unul ce m-a incarcat cu energie pozitiva.

    Nu pot descrie acest eveniment mai bine decat prin frumoasele fotografii pe care le-am  putut realiza cu ajutorul micului meu prieten - aparatul, in care imi pun nadejdea mereu alaturi de iscusinta mea de fotograf cu experenta de peste 5 ani.    
    Alege sa lasi in urma amintiri frumoase de care sa se bucurie si cei dragi atunci cand le vor privi cu lacrimi in ochi retraind acel moment important din viata lor.
Ultimele sedinte