Sedinta foto nunta | Eugen si Ana


    Bucuria mea de fotograf atunci cand trebuie sa surprind povesti de dragoste creste si mai mult atunci cand intalnesc doua persoane minunate asa ca Eugen si Ana, doua persoane increzatoare, mereu cu zambetul pe buze si care au incredere in mine si maiestria mea de fotograf.

    Inca din momentul cand l-am cunoscut pe Eugen de la semnarea contractului am simtit ca voi putea scrie o poveste frumoasa cu el si viitoarea lui sotie, o poveste pe care o impartasesc cu voi acum, o poveste ce nu mi-as fi dorit sa se termine la cununiea religioasa, dar am lasat alti colegi fotografi sa continue povestea cu fotografii frumoase de la petrecerea lor care nu a tinut in judet.

    Impreuna cu acesti doi miri minunati ne-am organizat timpul atat de bine incat totul a iesit aproape perfect. Dimineata a inceput in Gradina Botanica unde am facut sedinta foto ce m-a incarcat cu energie pozitiva si pentru cealalta parte a zilei. Dupa sedinta foto a urmat starea civila si cununia religioasa de unde am cules amintiri frumoase ce pot sa  vi le redau acum si voua.

    Mi-as dori ca la toate evenimentele mele viitoare sa am parte de asa oameni minunati cu care sa pot ramane prieten si de ajutor si dupa eveniment. 
        A fost o sedinta foto ce a durat mult si mi-a placut foarte mult, am ras, am transpirat mult in sera😂, am mers pe jos, am repetat dansul de seara al mirilor si am cunoscut doi oameni minunati... A urmat starea civila pe care o expun voua fara a ascunde vreun moment emotionant si important din timpul acestui eveniment unic din viata acestor miri dragi mie.


Si acum ceea ce pentru multi ar trebui sa constituie cel mai important moment din cadrul nuntii, Taina Cununiei, o Taina importanta pentru doua persoane care vor sa iti uneasca destinele pentru a lucra impreuna in aceasta viata la mantuirea sufletelor lor.


    Alege sa lasi in urma amintiri de neuitat, amintiri care sa iti bucure sufletul si peste ani.

Ultimele sedinte