Nuntă| Andrei si DianaTaina Casatoriei - un izvor de pace si iubire care uneste doua suflete spre mantuirea lor.


    Andrei si Diana, doi tineri frumosi, plini de viata, credinciosi si increzatori in iubirea lor, au ales sa dea si mai mult sens iubiri lor, unindu-si sufletele prin aceasta frumoasa Taina a casatoriei. Am participat cu drag la acest moment frumos in ciuda celor 180 de kilometri parcursi si am lasat amintiri frumoase in urma. Am cunoscut noi persoane, am ras, am experimentat si am calatorit :)).

    Cu acesti miri nu ma cunosteam deloc inainte de evenimentul lor, insa de la prima interactiune cu ei am simtit ca pot crea ceva frumos si unic. Ei au avut incredere deplina in mine, fapt ce a creat o conexiune perfecta de unde a rezultat si aceste frumoase amintiri. A fost un eveniment restrans, linistit, unde am participat cu drag doar la cununia religioasa si putin la local. Putin a fost timpul petrecut la acest eveniment, dar parca as mai vrea miri incarcati cu iubire si pozitivism asa ca ei. 

    Daca de obicei preferam sa scriu mult acum las fotografiile mele sa vorbeasca.  
    Asa a decurs acest frumos eveniment de cateva ore cu aceste doua persoane minunate. Cum vi se pare?

    Si evenimentul tau poate fi la fel de frumos scris cu amintiri de neuitat, amintiri care sa iti bucure sufletul si peste ani, ori de cate ori le vei privi.


Ultimele sedinte