Nuntă | Vasile si AdelinaĪubirea, o alta lume in care ne simtim cu adevarat fericiti!    Daca ar fi sa vorbesc despre iubire as lasa doar fotografiile mele sa o faca, insa aleg sa impart cu voi fiecare traire si experenta de a mea si prin scris... Cu cat cunosc persoane noi cu atat mai mult incep sa ma cunosc pe mine,  iar cu cat ma inconjor mai mult de persoane pozitive cu atat mai mult realizez lucruri frumoase in urma tuturor activitatilor pe care le desfasor.
    Poate ca fiecarui lucru bun sau mai putin bun din viata noastra nu ii redam destula importanta datorita faptului ca suntem mereu intr-o continua cursa dupa fericire, cand, de fapt fericirea noastra se afla in lucrurile marunte, lucrurile bune de care ar trebui sa ne bucuram,  sau lucrurile mai putin bune de la care ar trebui sa invatam, dar pentru toate acestea ar trebui sa privim totul cu dragoste si intelegere caci asta inseamna iubirea adevarata fata de toate lucrurile create de El.

    
    Ce este cu adevărat frumos și de folos pentru voi în această viață?


    Cu cat inaintam in varsta realizam ca de fapt o mare parte a timpului nostru am pierdut-o inutil cu lucrurile ce de fapt ne-au creat doar o falsa iluzie a fericirii, nu credeti asta? Atunci priviti la ziua pe care ati avut-o astazi, rutina aceasta pe care o aveti a devenit un obicei in care timpul vostru este pierdut inutil intr-o lume virtuala. Uitati-va in jur si veti vedea multi oameni asemenea voua, oameni care se mint ca sunt fericiti. 

    Si daca vorbim asa mult despre fericire, sa va spun si ce inseamna aceasta pentru mine:
   

Vedeti acesti miri frumosi?                                                                                                                                                         
    - de la ei am invatat cat de importanta este iubirea si cate sacrificii poti face pentru aceasta. De la ei am invatat ce este sinceritatea, rabdarea si increderea, dar poate va intrebati cum? 
     
    SimpluNu le-am luat nici un interviu in ziua nuntii ci doar am fost alaturi de ei si am incercat pe cat posibil sa le surprind cel mai important si unic moment din viata lor intr-un mod cat mai frumos, unde perfectul din cadrele mele sa fie conturat de iubirea dintre cei doi. Facand asta, pur si simplu am inteles ca iubirea pe care si-o poarta unul altuia este foarte mare. O iubire ce este redata si in exterior, ei insasi formand un tablou al fericirii.

     Fericirea nu este neaparat o stare ci un mod de viata sanatos si constructiv. Tu esti propria ta fericire iar persoana de langa tine este o alta parte a fericirii tale ce completeaza perfect acest puzzel folositor al vietii. 

     Si daca am vorbit asa mult despre fericire haideti sa va arat asta in frumoasele mele fotografii ce le-am putut realiza la acest moment unic din viata lor, Adelina si Vasile, doua suflete pereche a caror iubire este vesnica.

Si daca asa a fost la starea civila, acum urmeaza ziua cea mare unde va prezint o parte din cursul acestui frumos eveniment: 

Am ajuns la local, un loc frumos si destins petrecerilor. Aici alaturi de mirii mei dragi au fost prezenti si interpreti cunoscuti din lumea folclorului roman. 


 
Sper ca va placut si v-am starnit interesul sa ma urmariti in continuare pentru ca urmeaza noi povesti cu oameni frumosi. Dar nu uita, si evenimentul tau poate fi surprin si povestit la fel de frumos, asa ca apeleaza cu incredere la servicile mele foto profesionale.

           


Ultimele sedinte