Sedinta foto Save the Date | Iuliana - Laura si Cezar        Ce este iubirea sau mai presus de aceasta?


    Adesea ne lasam condusi de firescul acestei vieti si ajungem sa traim o viata dupa tiparul monden, unde accentul este pus pe ceea ce faci si ccea ce arati astfel incat sa impresionezi placut, cand de fapt realitatea ar trebui sa fie alta. Ce vreau sa spun este ca adevarata iubire din zilele noastre este ascunsa doar in interese si prioritati. Cu toate acestea nu pot generaliza nici defini iubirea. 

    Laura si Cezar sunt doua persoane minunate alaturi de care mi-am petrecut o zi frumoasa de ianuarie din anul acesta.  Relatia lor poate constitui un exemplu pur de iubire din care izvoraste fericirea. Principiul fundamental de care tin cont acesti doi tineri frumosi este definti prin respectul reciproc, increderea deplina si dragostea desavarsita pe care si-o poarta unul altuia.  

    Iubirea lor este mai presus de orice cuvant as spune eu si mai puternica decat orice influenta exterioara, fapt pentru care au ajuns la aceasta mare decizie importanta de a sorti un singur drum spre mantuirea sufletelor lor.

    Laura, o fata cu privirea plina de dragoste si sufletul incarcat de iubire radiaza in preajma tanarului Cezar, un barbat increzator si responsabil cu luarea decizilor si infruntarea problemelor. Relatia acestor doi tineri este frumoasa datorita faptului ca impreuna au ales sa depaseasca orice obstacol al acestei vieti. Luptand si trecand peste orice problema venita din exterior au ajuns la momentul culminat si acela este ca Laura plina de incredere a spus cu zambetul pe buze DA spre unirea destinelor lor.


Cum a decurs aceasta frumoasa sedinta foto


        Pentru ca orice lucru sa iti iasa perfect sau aproape perfect trebuie sa te pregatesti. Am incercat si noi sa facem acest lucru fiind presati de timp, insa rezultatul il puteti vedea si voi in frumoasele fotografii realizate cu multa dragoste, acesta fiind si ingredientul secret al reusitei.

         Cea mai lunga sedinta foto: nu cred ca am mai stat atat de mult la o sedinta foto, insa compania acestora a fost foarte placuta, parca nici nu imi doream sa se mai termine ziua. Imi descopeream parca  si mai mult talentul alaturi de ei. :)) 

          Cam 4 ore a durat aceasta sedinta foto sau mai mult... Dar nu a fost doar o simpla sedinta foto. Voi ce stiti despre castelul Sturdza din Miclauseni? 


        Am ajuns devreme, soarele inca era insuportabil pentru ceea ce imi doream eu sa fac. Am avut norocul si deosebita placere de a face un intreg tur al castelului descoperind intreaga istorie. Ce bine a fost! O lectie pe care ar trebui sa o invatam toti cei care apreciem eticheta ci nu continutul. 

        Alergam dupa cautarea locurilor frumoase, cunoastem oameni noi dar nu le stim istoria, ce trist. Dar cum ar spune Goerge Santayana: "Cei care nu pot invata din istorie sunt condamnati sa o  repete". Ma bucur ca am inveselit mintea cu noi informatii despre istoria acestui neam al nostru.


        Sa incepem povestea: Save the date, 16 iulie 2023, Iuliana - Laura si Cezar si o aparitie neasteptata a unei pisici British Shorthair de Romania. 😂

         "In data acestei zile de 23 numai cerul si Soarele au fost martorii iubirii noastre iar copacii cu frunzele lor ruginii de la atata toamna, parca coapte de soare, ne-au tinut de cald in mijlocul muntelui. Imi doresc ca aceasta zi sa ne aduca si mai aproape unul de altul si sa fim mereu sub ocrotirea Lui si a muntelui si a Soarelui si a tuturor celor ce au venit in ajutorul tau sa faci acest pas(adica intreaga natura)".Ultimele sedinte