SEDINTA FOTO SAVE THE DATE | PAULA SI DANIEL
        Iubirea este, cu siguranta, cel mai frumos sentiment dintre doua persoane pe care eu nu il pot surprinde altfel decat prin aceste frumoase fotografii realizate in cadrul unei sedinte foto Save the Date cu doua persoane minunate, Paula si Daniel.


        Ma bucur extrem de mult ca am ocazia sa creez amintiri frumoase oamenilor ce au incredere deplina in mine. Inca din momentul cand i-am cunoscut pe Danil si Paula am simtit o conexiune perfecta ce a depasit chiar relatia, client - prestator servicii foto.
        La aceasta sedinta foto m-am distrat maxim, am avut si compania perfecta. Am asteptat mult sedinta acesta foto, aveam idei noi si o sete deosebita de a surprinde aceste momente frumoase despre care pot scrie acum cu mult drag. 
        Daca la semnare contractului foto Daniel a fost crispat, mai putin vorbaret si mi-a spus din start ca nu prea are rabdare cand este fotografiat, la aceasta sedinta foto totul s-a schimbat radical. Plin de viata, entuziasmat, bucuros, parca nu isi mai dorea sa se termine sedinta foto, m-a lasat fara idei de possing. 😂
Dar ce pot spune, a fost super si ma bucur ca am spart aceasta bariera iar ei s-au simtit minunat. Si catelul a fost un element important ce ne-a distrat, veti vedea imaginea lui in unele fotografii. :))


        Acum ma opresc din a scrie si va las pe voi sa intrati cu adevarat in poveste vizualizand fiecare fotografie in parte. 😍Ultimele sedinte