SEDINTA FOTO COUPLE | ALEXANDRU SI STEFANIA

     Oricât de zbuciumatã și plinã de încercări este aceastã viață nu trebuie sã deznãjduim  planul Celui care ne lumineazã orice drum al vieții. Va veni vremea când prin răbdare ne vom cunoaște persoana aleasã care ne va schimba viață în bine și ne va deschide ochii spre un orizont fără sfârșit. Omul are nevoie de alt om ca să se simtă complet, să simtă că s-a umplut un gol din sufletul său. Atunci când îl găsește luptă pentru fericirea lui, pentru fericirea lor. Așa l-am simțit și pe Alex, iubitul ideal al Ștefaniei. Am văzut sclipirea de fericire din ochii lor.

    Entuziasmat și plin de bucurie, am hotărât să scriu o nouă poveste cu acești doi tineri frumoși, Alexandru și Ștefania. Am planificat cu câteva zile înainte aceastã ședința foto, dar tema fiind cu totul alta. Scopul inițial fiind de a sugera frumusețea primăverii, copacii înfloriți cu natura ce învie toată podoaba ei.

    Alergând după căutarea locului perfect am găsit aceastã frumoasã locație de unde, parcă, nu mă mai lăsăm desprins. Chiar dacă Primavara nu ne-a arătat încă frumusetea sa feerica, fotografiile realizate de mine redau adevărata Primăvară din sufletul celor doi iubiți. O Primăvară plină de iubire ce înflorește tot mai mult de la an la an în inimile lor.

    Reticenți, putini timizi dar plini de entuziasm, astfel a început această ședința foto cu ei. Am încercat să mă mișc repede crezând că voi rata lumina apusului de soare, însă vremea bună și lumina a ținut cu noi.

Vă las pe voi acum sã priviți rezultatul acestei frumoase ședințe foto.Ultimele sedinte