Nuntă | Alina si Stefan


 Casatoria - un pas important in viata fiecarei persoane!


    Se spune ca oamenii au nevoie numai de trei lucruri in viata pentru a fi cu adevarat fericiti: cineva pe care sa iubeasca, ceva de facut si ceva la care sa spere. Aceste trei lucruri pot fi definite diferit si poate mult mai complex insa ele pot fi intelese cu adevarat atunci cand le doresti - traiesti sau esti in preajma persoanelor inzestrate cu aceste lucruri. Alegeri de folos intr-o societate plina de incercari si ofertanta la placeri.
    Poate ca daca am iesi din aceasta lumea virtuala sau alte preocupari lumesti inutile si am avea ceva de facut cu adevarat scopului nostru uman si ceva la care sa speram cu adevarat pentru a ne indeplini un vis/plan atunci am gasi cu siguranta si pe cineva pe care sa iubim si mai mult decat atat, pe cineva care sa ne si iubeasca. 
    

    Asteptam cu nerabdare sa povestesc un eveniment frumos si plin de iubire prin care sa transmit emotiile traite la un nivel maxim. Imi place sa creez amintiri frumoase cu povesti care definesc adevaratul sens al casatoriei. Un sens unic, comun si indispensabil celor casatoriti ce au drept tinta mantuirea lor.
      In aceasta poveste este vorba despre Alina si Stefan, doua persoane minunate. Cu toate ca nu i-am cunoscut inainte de nunta lor, ceea ce nu obisnuiesc de regula, am avut deosebita placere sa ne intelegem super bine la acest frumos si unic eveniment din viata lor.  De la ei am sustras acele trei lucruri importante spre care se redirectioneaza intreaga lor viata. O viata plina de iubire.
      Desi ne-am vazut pentru prima oara in ziua evenimentului lor aveam senzatia ca ii cunosc de o viata pe acesti oameni. Atat de frumos a fost timpul petrecut la evenimentul lor incat nu mai simteam oboseala pe care o aveam de la cele doua nunti pe care le-am avut inainte. Oboseala incepea sa fie atat de insesizabila incat imi doream sa nu se mai termine evenimentul lor.
    Astfel de evenimente imi dau libertatea de a fi creativ si plin de enegie pozitiva care sa creeze conexiuni intre mine si clientii mei. Conexiuni de la care sa rezulte amintiri frumoase. 
        Am ras, m-am distrat, am cunoscut oameni noi si prosperi la acest eveniment si...pot continua, insa va las pe voi sa vedeti cat de simplu si plin de sinceritate, iubire si emotii a fost acest eveniment!Ultimele sedinte