Oferte


OFERTA DE PRET FOTO PENTRU NUNTA
Bună,


    Dacă ați ajuns aici înseamnă că v-a plăcut ceea ce ați văzut despre mine și despre marea mea pasiune, fotografia, dar și că v-am făcut curioși să mă cunoașteți pe mine,  Alexandru, persoana din spatele aparatului, dar și modul în care îmi desfășor activitatea. 


    Aș vrea, așadar, să vă împărtășesc câteva lucruri importante atât pentru mine, cât și pentru voi.


    Alegerea unui fotograf pentru unul dintre cele mai importante momente ale vieții nu este una simplă. Persoana aleasă de dumneavoastră spre a vă fi alaturi în ziua nuntii în calitate de fotograf trebuie aleasă cu rațiune și într-un consens perfect cu spiritul și energia dumneavoastră.


    Eu sunt Alexandru Roman, fotograf și om de suflet cu o experiență de peste 5 ani în domeniul fotografic, timp în care am pus în valoare la maximum fiecare moment important din viața clienților mei, am rezonat cu aceștia, am fost atent la nevoile acestora și de fiecare data am încercat ca livrarea finala din partea mea să atingă înalte standarde profesionale. Sunt un fotograf organizat și bine pregătit pentru noi experiențe din care să rezulte amintiri frumoase și de neuitat. Amintiri care să vă bucure sufletul și peste ani. 


    Provocarea cea mai mare pentru noi, fotografii, este modalitatea în care reușim să comunicam și să stabilim conexiuni cu toate tipurile de persoane pe care le întâlnim. Atuul meu este că sunt o fire sociabila și prietenoasa, astfel încât cu mulți dintre clienții am devenit prieteni foarte buni și apropiați ulterior momentului în care i-am ajutat să își organizeze cel frumos eveniment din viata lor.


 De ce m-ați alege pe mine ca și fotograf? 


    Pentru mine fotografia  nu reprezintă doar principala mea activitate pentru care îmi dedic tot timpul, ci o ridic la rang de arta, fiind pregătit mereu să investesc resurse spre a dobândi cât mai multe cunoștinte care să îmbunătățească întregul proces. Aleg să fac totul cu atenție, răbdare și calm pentru a crea amintiri cât mai frumoase și pe placul clienților care m-au ales.


    Îmi place să creez conexiuni pozitive cu oamenii minunați alături de care pot lăsă amintiri unice și frumoase în urmă. 


    Costul pentru serviciile mele foto la o nunta începe de la 1.000€ în format electronic (fotografiile finale, editate profesional le veți primi pe un link de descărcare și stick USB). Numărul de fotografii finale variază intre 800 - 1500. În acest pret veți beneficia de prezența mea pe tot parcursul evenimentului (pregătirile de acasă, starea civilă, cununia religioasă, ședința foto în ziua nuntii și petrecerea). 


    În cazul în care starea civilă este făcută deja se scade  - 100€ din costul inițial. În cazul în care starea civilă este într-o altă zi se adaugă +50€. 


Prețul pentru albumele foto: 


    Album foto 20x20:  100€ 


    Album foto 30x30:  150€Opțional: 


    Ședința foto Save The date:  150€


    Ședință foto After Wedding:   200€


    CABINA FOTO: 350€ (nelimitat 8 ore + 50€ guestbook).


     Avansul perceput pentru serviciile foto  este de 100/200€ și se achită după semnarea contractului de prestări servicii dintre parti ( eu și clientul meu). 


    Pe partea de video colaborez cu mai multi videografi in functie de preferintele dvs. Va stau la dispozitie cu o lista de recomandari de unde puteti alege ce credeti ca vi se potriveste cel mai bine.ALEGE CALITATEA ȘI NU CANTITATEA!!!      REZERVĂ acum și bucură-te de acest BONUS, o ședință foto Save The Date.


     Rămân disponibil pentru orice informații suplimentare și, de asemenea, pentru a personaliza o ofertă de preț în detaliu, vă aștept la o întâlnire  unde ne putem cunoaște și discuta pe îndelete. 


Mulțumesc!Ultimele sedinte