Treceți la conținutul principal

Prezentat

Nuntă| Andrei si Diana

Taina Casatoriei - un izvor de pace si iubire care uneste doua suflete spre mantuirea lor.      Andrei si Diana, doi tineri frumosi, plini de viata, credinciosi si increzatori in iubirea lor, au ales sa dea si mai mult sens iubiri lor, unindu-si sufletele prin aceasta frumoasa Taina a casatoriei. Am participat cu drag la acest moment frumos in ciuda celor 180 de kilometri parcursi si am lasat amintiri frumoase in urma. Am cunoscut noi persoane, am ras, am experimentat si am calatorit :)).

Povestea mea

   Buna,

 


     Eu sunt ALEXANDRU.  Sunt fotograf  si sunt complet dedicat evenimentelor importante din viata dumneavoastra, evenimente pline de emotii, bucurie si clipe de neuitat. Puteti spune ca am facut un pact cu aparatul amintirilor. :)

    Povestea mea ca fotograf a inceput in urma cu 3 ani, descoperisem ca viata unui om poate fi descrisa si fara cuvinte, atata timp cat ai in suflet dragoste si pasiune, te simti liber si cutreieri cele mai frumoase parti ale inimii tale.

   Pentru mine fotografia este un raspuns al lucrurilor frumoase din viata noastra, cat si o arta prin care scot in evidenta adevarata frumusete a persoanelor pe care le fotografiez. 
    
Imi place sa ma bucur de viata si sa impart energia mea pozitiva cu alte persoane care au incredere in maiestria mea si care traiesc acelasi sentiment de bucurie. 
   
    Fiecare moment este unic, asa ca nu pierde o zi frumoasa din viata ta fara a lasa in urma amintiri si povesti frumoase  CARTEA TA DE POVESTI; Sa te trezesti in anii batranetii, sa simti ca sufletul iti este plin de bucurie rasfoind fotografiile si albumele pastrate din tinerete in cel mai frumos loc al casei si savurand un pahar de vin dulce ca amintirile petrecute cu dragoste in viata; acesta e un prilej de bucurie atat pentru tine cat si pentru intreaga ta familie. Aduna-le de pe acum si asa iti vei putea petrece anii visand la basmele traite si regasite in foto-amintirile culese.

   Viata este arta deplina, iar tu iti poti pastra fotografiile ca opere ale ei, sa te gandesti ca tu esti nucleul din arta aceasta.

Hai sa umplem traista ta cu amintiri!!!
Ultimele sedinte